Bleiswijk – Zondagmorgen 15 oktober zijn de hulpdiensten omstreeks 06:50 uur gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval aan de Nachtegaallaan in Bleiswijk.

De politie, brandweer, ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval. Een automobilist vloog op de Nachtegaallaan uit de bocht waarbij de bestuurder eerst een lichtmast ramde en daarna tegen een boom tot stilstand kwam. De bestuurder is behandeld in de ambulance en hierna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het Mobiel Medisch Team werd gecanceld, de brandweer heeft wat kleine handelingen verricht.

Uit een blaastest bleek dat de man onder invloed had gereden en is aangehouden. Een agent is daarom meegereden naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen en meegenomen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten