Bleiswijk – Dinsdagochtend 26 september is de brandweer gealarmeerd voor een persoon te water aan de Snelliuslaan in Bleiswijk.

Na het aantreffen van een broekje en een handdoek langs het water is besloten de brandweer te alarmeren. De brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse gekomen en hebben in en om het water gezocht. Om meerdere voertuigen ter plaatse te krijgen is er opgeschaald naar ‘middel waterongeval’.

Uiteindelijk bleek de persoon bij een bedrijf te zitten, hierop heeft de brandweer de zoekactie gestaakt.

Het is niet bekend of de persoon daadwerkelijk in het water is geweest.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten