Bergschenhoek – Zaterdag 9 september is in samenwerking met Bruisend Bergschenhoek, Politie , Brandweer en Vereniging Oranjewijk Bergschenhoek na succes van vorig jaar weer een Veiligheidsdag in Bergschenhoek-Centrum georganiseerd.

Dit jaar is er weer groots uitgepakt met diverse demonstraties van politie en brandweer. Kinderen konden een kijkje nemen in de voertuigen. Dit jaar stond ook het Mobiel Media Lab van de politie in het centrum van Bergschenhoek. Voor “jong en oud” viel er van alles te beleven.

Zo werden er meerdere demonstraties gegeven van namelijk:

* Benaderingstechniek
* Reanimatie
* Oppervlaktereddingsteam
* Fietsteam
* Vlam in de pan

Het weer

Ondanks het slechte weer gaf Wijkagent Rene Vriendts aan toch tevreden te zijn met de opkomst van de veiligheidsdag.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten