Berkel en Rodenrijs – Donderdagochtend 31 augustus heeft een krantenbezorger omstreeks 06:00 uur de brandweer gebeld nadat hij een brandalarm hoorde afgaan in een woning aan de Richelhof in Berkel en Rodenrijs.

In een woning ging al enige tijd een brandalarm af, hierop heeft de krantenbezorger 112 gebeld. De politie en brandweer kwamen ter plaatse en deden onderzoek naar de oorzaak. Omdat de bewoners niet thuis waren konden de hulpverleners de woning niet in om onderzoek te doen.

Met de sleutel van de buren hebben de hulpverleners toegang gekregen tot de woning. Na een kort onderzoek in de woning bleek er geen sprake te zijn van brand. De brandmelder is uitgeschakeld, waarna de hulpverleners weer retour gegaan zijn.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten