Bergschenhoek – Vrijdagavond 25 augustus is op de Oesterzwamplaats in het Lage Bergse Bos een auto te water geraakt. De auto is door een vergeten handrem in het water gerold.

De eigenaar van de auto kwam na een rondje hardlopen terug bij zijn voertuig die niet meer op de plaats stond waar hij hem geparkeerd had. De bestuurder was vergeten de handrem erop te zetten. Hierdoor is de auto rechtvooruit het water ingereden.

Een berger is ter plaatse gekomen om de auto uit het water te takelen. De auto zal als verloren moeten worden beschouwd.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten