Bleiswijk – Zondagmiddag 20 augustus heeft er een aanrijding plaats gevonden op de Cyclamenweg in Bleiswijk. Hierbij raakte één persoon gewond.

Tijdens een meeting met tientallen scooters zijn twee scooters met elkaar in aanrijding gekomen. Het ongeluk gebeurde op de Cyclamenweg in Bleiswijk. Een scooterrijder reed met hoge snelheid tegen een kerende scooter. Hierbij raakte hij gewond. Hij hoefde echter niet ter plaatse behandeld te worden.

De politie is ter plaatse gekomen en heeft alle aanwezige uitgehoord. De scooters hebben door de aanrijding zware schade opgelopen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten