Bergschenhoek – Zondagmiddag 13 augustus rond 12.55 uur is een auto door nog onbekende oorzaak te water geraakt aan de Luykenhof in Bergschenhoek.

De bestuurster reed vanaf de Valeriusstraat over het grasveld vlak langs de flat en belande uiteindelijk in een sloot tussen het Luykenhof en de Boterdorpseweg. De bestuurster is door hulpverleners en omstanders uit haar auto geholpen. Hierna is de vrouw behandeld door het ambulancepersoneel, echter hoefde zij niet mee naar het ziekenhuis. Wel was de vrouw erg geschrokken.

Een aantal voetballende kinderen die de auto op zich af zagen rijden konden deze nog net ontwijken.

Bergingsbedrijf De Haan heeft de personenauto uit het water getrokken en meegenomen. De hulpdiensten konden hierna weer weg.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten