Bergschenhoek – Dinsdagavond 1 augustus rond 18:20 uur zijn drie personenauto’s met elkaar in botsing gekomen op de Sporthoekpad in Bergschenhoek.

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen, inclusief een traumahelikopter die op een nabij gelegen bedrijventerrein landde. Alle inzittenden zijn door het ambulancepersoneel nagekeken, voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De hulp van het Mobiel Medisch Team was niet meer nodig, waardoor het team al snel weer kon opstijgen.

Eén personenauto is meegenomen door bergingsbedrijf De Haan, de andere twee personenauto’s zijn meegenomen door een bergingsvoertuig van de politie. De toedracht van het ongeval is niet bekend, de politie doet onderzoek naar het ongeval

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten