Bergschenhoek – Maandagmiddag 31 juli is de brandweer omstreeks 16:30 uur gealarmeerd voor een beknelling aan de Van der Leurstraat in Bergschenhoek.

Een meisje dat aan het klimmen was in een speeltoestel aan de Van der Leurstraat kwam bekneld te zitten in de touwen. Meerdere hulpdiensten werden gealarmeerd. De brandweer was snel ter plaatse en hebben het meisje bevrijd door het touw door te knippen. Het meisje is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De gemeente is op de hoogte gebracht van de schade dat is aangebracht door de inzet van de brandweer, zij zullen zo spoedig mogelijk het speeltoestel repareren.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten