Bleiswijk – De brandweer en dierenambulance zijn donderdagmiddag 20 juli gealarmeerd voor een dier in problemen op de Facetlaan in Bleiswijk.

Een man die langs het water zat om te vissen hoorde naast zich in het gemaal het geluid van eendjes. Toen de visser een kijkje nam zag hij dat drie eendjes zich in het gemaal bevonden en daar niet meer uit konden.

De dierenambulance is ter plaatse gekomen en heeft de hulp van de brandweer ingeroepen. De brandweer van Zoetermeer is uiteindelijk ter plaatse gekomen. Een brandweerman in een zogenaamd waadpak is met een net het water ingegaan om de diertjes te redden. Uiteindelijk zijn twee eendjes gered, een derde werd niet meer aangetroffen.

De twee eendjes zijn weer herenigd met hun moeder.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten