Berkel en Rodenrijs – Vrijdagochtend 14 juli omstreeks 11:30 uur heeft er op de N471 in Berkel en Rodenrijs een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

Bij de aanrijding raakte gelukkig niemand gewond. Wel liepen beide voertuigen flinke blikschade op. Na onderzoek van de agenten bleek dat de bestuurder van een van de betrokken voertuigen zich schuldig gemaakt heeft aan ernstig verkeersgevaarlijk gedrag. Hierop is het rijbewijs ingenomen. Ook is er een artikel 5 procedure opgestart. Dit houdt in: ”Het is een ieder verboden zich zodanig te gedragen dat gevaar op de weg wordt veroorzaakt of kan worden veroorzaakt of dat het verkeer op de weg wordt gehinderd of kan worden gehinderd.”

Foto: Facebook; Politie Rotterdam Hillegersberg Schiebroek Overschie Lansingerland

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten