Berkel en Rodenrijs – Buurttoezicht, Gemeente Lansingerland en politie geven tips tegen inbraak

Berkel en Rodenrijs – Woensdag 12 juli heeft de politie van 08:00 uur tot 17:00 uur met een kraampje op de markt in het centrum van Berkel en Rodenrijs gestaan.

De politie hield met de gemeente en buurttoezicht Lansingerland een actie om inwoners van Lansingerland in te lichten om inbraak te voorkomen. Zo werden er flyers uitgedeeld en tips gegeven hoe de bewoners het best hun huis kunnen beveiligen tegen inbraak, ook tijdens de vakantie.

Buurttoezicht Lansingerland, Gemeente Lansingerland, de politie en 3B -Wonen waren de hele dag aanwezig op de wekelijkse markt in Berkel en Rodenrijs. “De actie heeft tot goede resultaten geleid met veel geïnteresseerde bewoners. Er zijn meer dan 1000 flyers uitgedeeld” laat Wijkagente Annemiek Roos weten op Twitter.

Annemiek Roos on Twitter

Ondanks de regen is er behoorlijk wat aanloop bij onze kraam in centrum #berkelenrodenrijs #lansingerland #woninginbraak #preventie

Annemiek Roos on Twitter

Bijna alle 1000 flyers uitgedeeld en veel geïnteresseerde bewoners gesproken #informatie #preventie #lansingerland. U kan nog langskomen.

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten