Berkel en Rodenrijs – Tijdens een doorzoeking in een woning in en Berkel en Rodenrijs zijn zaterdag een vuurwapen, drie kogelwerende vesten en versnijdingsmiddelen in beslag genomen. Twee verdachten zitten vast.

Een tip dat de bewoner van de Klapwijkse Eilanden in Berkel een vuurwapen had, was de aanleiding voor agenten om zaterdag een instap in de woning te doen. Daar werden een vuurwapen en drie kogelwerende vesten aangetroffen. Een 33-jarige Rotterdammer en een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn in de woning aangehouden.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten