Bleiswijk – De nacht van zaterdag op zondag 25 juni is de politie gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Groendalseweg in Bleiswijk.

De politie spoedde zich naar de locatie van het ongeval. De bestuurder kon zelf uit het voertuig komen en raakte niet gewond. Na een blaastest bleek dat de bestuurder onder invloed was, hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Bergingsbedrijf De Haan is ter plaatse gekomen om het voertuig uit het water te halen.

Foto’s: @ReneVriendts

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten