Bleiswijk – Donderdagochtend heeft er een aanrijding plaats gevonden op de Prismalaan West in Bleiswijk. Hierbij raakte twee personen gewond.

Het ongeval vond plaats op de kruising met de Spiegeldijk. De personenauto’s raakte door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Vermoedelijk heeft één van de bestuurders de bocht afgesneden waardoor de twee elkaar te laat opmerkte.

Naast de ambulancedienst werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) met de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd en de brandweer van kazerne Zoetermeer-Oosterheem. De traumahelikopter is geland op een nabijgelegen grasveld. De arts en verpleegkundige van het MMT hebben het ambulancepersoneel geassisteerd. De brandweer heeft één van de bestuurders uit zijn voertuig moeten bevrijden.

Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De arts is in één van de ambulances meegereden. De traumahelikopter is naar het ziekenhuis gevlogen om de arts weer op te halen.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. Hierna zijn beide voertuigen door bergingsbedrijven opgehaald.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten