Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 15 juni is een auto tegen een winkelruit/-pui gereden van Pearl Opticiens aan de Kerkstraat in Berkel en Rodenrijs.

De bestuurder, een oudere man, is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en in het voetgangersgebied beland. Vervolgens reed hij tegen de pui van de Opticien. De 94-jarige man is niet gewond geraakt bij de aanrijding. Wel is hij voor alle zekerheid nagekeken door het ambulancepersoneel.

De auto en de winkelruit/-pui raakte door de klap wel flink beschadigd. De politie doet onderzoek. De auto is door bergingsbedrijf Vreugdenhil meegenomen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten