Bergschenhoek – Zaterdagmiddag 27 mei zijn de hulpdiensten om 12:00 uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Berkelseweg in Bergschenhoek.

Een ambulancedienst uit regio Haaglanden en de Traumahelikopter uit regio Rotterdam-Rijnmond werden gealarmeerd. De Traumahelikopter is op een veldje naast zwembad De Windas geland. Het MMT-Personeel is zelf naar de overkant gelopen.

Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT-personeel is meegereden naar het ziekenhuis. De traumahelikopter trok veel bekijks.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten