Nunspeet – Bij een gasexplosie in een vakantiewoning in Nunspeet zijn gisteren vier mensen gewond geraakt. Het gaat om een 37-jarige vrouw uit Berkel en Rodenrijs, haar dochter (9) en zoon (6) en hun 63-jarige oma uit Zoetermeer. Zij zijn met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.

De slachtoffers zijn door gasten van het vakantiepark onder het ingestorte huisje vandaan gehaald. Hierna zijn zij vervoerd naar het ziekenhuis met ernstige brandwonden.

Vermoedelijk is de ontploffing ontstaan door een grote hoeveelheid gas in het huisje als gevolg van een gaslekkage. Wat de exacte oorzaak van de ontploffing is wordt nog onderzocht.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten