Berkel en Rodenrijs – Maandagavond 24 april is de politie druk bezig geweest met een achtervolging.

De scooter die de politie vanavond achtervolgde door Berkel en Rodenrijs betrof de sinds 17 april gestolen scooter uit Bleiswijk.

De politie kwam de scooter tegen. De twee opzittende probeerde aan de agenten te ontsnappen. De politie werd vanuit de lucht ondersteund door de politiehelikopter. Na een korte achtervolging kon de politie de twee aanhouden. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

De opvallende mat rode Piaggio Zip werd maandag 17 april gestolen voor een woning op de Middenburgweg in Bleiswijk.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten