Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond 11 april is de brandweer omstreeks 20:20 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de centrumpassage in het centrum van Berkel en Rodenrijs.

De eigenaar zag rook onder de vitrine vandaan komen waarop direct het stroom is uitgezet, en de brandweer werd direct gealarmeerd. De brandweerlieden kwamen met het Snel Interventie Voertuig (SIV) ter plaatse. Na controle en diversr metingen bleek er een kortsluiting te zijn geweest.

Waardoor de kortsluiting precies is ontstaan is niet bekend. De ijssalon heeft verder geen schade opgelopen door de kortsluiting. Na controle door de brandweerlieden bleek alles veilig waarop de hulpdiensten weer retour zijn gegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten