Bleiswijk – Zondagmiddag 9 april omstreeks 16.20 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding op de Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk.

Ter plaatse bleek een auto tegen een boom te zijn gebotst. Meerdere hulpdiensten uit regio Rotterdam Rijnmond en Haaglanden kwamen ter plaatse, ook het Mobiel Medisch Team (MMT) is met de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel, zij werden hierbij geassisteerd door het aanwezige MMT. Het slachtoffer is hierna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

De boom en de personenauto zijn door de aanrijding zwaar beschadigd. Agenten van Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) zijn ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten