Bergschenhoek – Zaterdagavond 8 april omstreeks 21.20 uur heeft er een eenzijdig ongeval met een scooter plaatsgevonden op de Rondom in Bergschenhoek.

Bij het ongeval raakte er één persoon gewond. Het ambulancepersoneel hebben het slachtoffer gefixeerd op een vacuümmatras waarna hij met onbekende verwondingen met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis. Vanwege de ernst van de situatie, werd ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren.

Mogelijk is de bestuurder onderuit gegaan door een uitstekende putdeksel.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten