Bergschenhoek – Woensdagavond 29 maart zijn de hulpdiensten omstreeks 20:00 uur gealarmeerd voor een gevallen fietser op de Clausstraat in Bergschenhoek.

De fietser was volgens ooggetuigen hard ten val gekomen. Hierbij heeft hij onder andere verwondingen opgelopen aan zijn hoofd. Een ambulance uit Haaglanden is ter plaatse gekomen om het slachtoffer aan zijn verwondingen te behandelen. Het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam is met de traumahelikopter ter plaatse gekomen. De arts en verpleegkundige van het MMT hebben het ambulancepersoneel geassisteerd.

De fietser is gestabiliseerd en op een vacuümmatras gefixeerd. Hierna is hij met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het Mobiel Medisch Team is niet mee met de ambulance.

Video: 112Lansingerland Tiplijn

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten