Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond 28 maart zijn de hulpdiensten omstreeks 21:55 uur gealarmeerd voor een aanrijding op de Stationssingel in Berkel en Rodenrijs.

Hier heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een brommer en een personenauto, de bestuurder van de brommer raakte gewond. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel en zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

De politie heeft een blaastest afgenomen bij de bestuurster van de personenauto, er was geen sprake van alcoholgebruik. De bestuurster en een getuige hebben een verklaring afgelegd aan de politie waarna iedereen zijn weg kon vervolgen.

Waardoor de aanrijding precies heeft plaatsgevonden is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten