Bleiswijk – Maandagmiddag 13 maart zijn omstreeks 13:25 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de Overbuurtseweg-N209 in Bleiswijk.

Ter plaatse bleek dat er een ongeval had plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. De ambulancedienst heeft de bestuurster van de auto nagekeken op verwondingen. De politie had de weg in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De vrouw is uiteindelijk niet vervoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s: Rick Juffermans

De redactie van 112Lansingerland heeft toestemming van de desbetreffende fotograaf om bovenstaande foto’s te publiceren met naamsvermelding.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten