Bergschenhoek – Maandagmorgen 27 februari zijn de hulpdiensten omstreeks 07:45 uur gealarmeerd voor een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto op de Weg en Bos in Bergschenhoek.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse, het ongeval gebeurde in een bocht op de Weg en Bos. De personenauto liep flinke schade op door het ongeval. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder van de personenauto nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De politie heeft geholpen met het invullen van schadeformulieren.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet bekend. Er is geen onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De hulpdiensten konden na het invullen van schadeformulieren en nakijken van de inzittenden weer retour.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten