Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 23 februari hoorde bewoners aan de Noordersingel in Berkel en Rodenrijs buiten een harde knal, na onderzoek zagen zij dat een boom op hun woning gevallen was.

Hierop hebben zij direct de brandweer gealarmeerd. De boom is over de weg gevallen en heeft hierbij het huis geraakt. De brandweer heeft met medewerkers van de gemeente de boom klein gezaagd en van de weg verwijderd. De boom heeft flink wat schade aangericht aan de dakkapel, dakpannen en dakgoot van de woning. Ook een tuinhekje, prullenbakken en brievenbussen in de voortuin sneuvelde.

Bewoners handelen de schade verder af.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten