Berkel en Rodenrijs  – Donderdagmiddag 16 februari zijn de hulpdiensten omstreeks 16:40 uur gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Klapwijkseweg – N471 in Berkel en Rodenrijs.

Een personenauto is door een verkeerde stuurbeweging in het water beland vlak voor de rotonde richting Pijnacker. De bestuurster kon zelfstandig en veilig het voertuig verlaten. De gealarmeerd ambulance was niet nodig en is afbesteld.

Bergingsbedrijf De Haan heeft het voertuig uit het water getakeld en meegenomen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten