Bergschenhoek – Donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen een brommobiel en een fietser op de Groeneweg in Bergschenhoek .

De bestuurder van de brommobiel wilde ter hoogte van het IJslandmos keren. De man reed hiervoor met zijn wagentje het gras in. Toen de man eenmaal weer het fietspad opreed belande hij aan de verkeerde weghelft. Daarbij kwam hij in aanrijding met een tegemoet komende fietser.

Door de aanrijding liep de fietser verwondingen aan zijn hoofd op. Een ambulanceverpleegkundige van de zogenaamde ‘Rapid Responder‘ heeft de fietser aan zijn verwondingen behandeld. Hij hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De politie heeft geholpen met het invullen van schadeformulieren.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten