Bergschenhoek – Maandagmorgen 6 februari omstreeks 08:15 uur is een jongen op de fiets lichtgewond geraakt na een aanrijding met een auto.

Het ongeval gebeurde in een bocht van de Leeuwenhoekweg. De jongen kwam door aanrijding ten val en moest worden gezien door ambulancepersoneel. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. De geschrokken automobilist heeft aan de politie een blaastest en een verklaring afgelegd.

Hoe het ongeval precies is gebeurd wordt onderzocht door de politie. Beide partijen konden na verklaring hun wegen vervolgen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten