Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 5 februari zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Klapwijkseweg in Berkel en Rodenrijs. 

Op de Klapwijkseweg tussen de rotonde van de Oudelandselaan en de rotonde van de Rodenrijseweg heeft een kop-staart- aanrijding plaatsgevonden tussen drie voertuigen waaronder het Snel Interventie Voertuig (SIV) van de brandweer. De gealarmeerde ambulancedienst heeft één slachtoffer nagekeken en vervoerd naar het ziekenhuis.

Het brandweervoertuig van kazerne Berkelse Poort kon zijn weg met een verbogen bumper vervolgen naar de kazerne. De twee andere personenauto’s zijn door bergingsbedrijf De Haan afgesleept. Hierna was de Klapwijkseweg weer volledig vrijgegeven.

De aanrijding heeft plaatsgevonden doordat het brandweervoertuig plotseling moest remmen voor overstekende dieren.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten