Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond 31 januari zijn de hulpdiensten omstreeks 22:45 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

De ambulance en politie waren snel ter plaatse op de rotonde van de Oudelandselaan met de Klapwijkseweg in Berkel en Rodenrijs. Hier heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een brommer en een personenauto.

De bestuurster van de brommer is hierbij ten val gekomen, zij is behandeld door het aanwezige ambulancepersoneel maar is niet vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft geholpen met het afhandelen van de schade.

Beide voertuigen liepen lichte schade op. De politie kon na het afhandelen van de schade weer retour.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten