Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 27 januari zijn de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT) omstreeks 11:35 uur gealarmeerd naar de Van der Voortstraat in Berkel en Rodenrijs.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse, het Mobiel Medisch Team spoedde zich met de Traumahelikopter naar het adres  van de melding. De traumahelikopter is geland op een klein veldje langs het water aan de Beukensingel. Het slachtoffer betrof een jongen met een pinda allergie. Hij is behandeld maar niet vervoerd naar het ziekenhuis.

Na behandeling konden de hulpdiensten weer retour.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten