Berkel en Rodenrijs – Donderdagavond 19 januari zijn de hulpdiensten om 17:35 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Oostmeerlaan in Berkel en Rodenrijs.

Hier heeft bij de afslag van de rotonde Klapwijkseweg naar de Oostmeerlaan een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooterrijder. De scooterrijder is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De politie heeft een aantal verklaringen afgenomen. De rotonde met de Klapwijkseweg is niet afgesloten geweest. De hulpdiensten konden na het behandelen van het slachtoffer en het opnemen van verklaringen weer retour.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten