Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 18 januari is de brandweer omstreeks 20:30 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Coornwinderlaan in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer rukte uit met een Snel Interventie Voertuig (SIV), Tankautospuit en een ladderwagen. Ter plaatse bleek het te gaan om een schoorsteenbrand. De bewoners konden op tijd hun woning velaten. Er is niemand gewond geraakt.

De brandweer heeft de schoorsteen geramouneerd. Hierna konden de spuitgasten inpakken en weer retour kazerne.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten