Berkel en Rodenrijs – Woensdagmiddag 11 januari omstreeks 16:00 uur is de politie met diverse eenheden ter plaatse gegaan naar de Kleihoogt in Berkel en Rodenrijs in verband met een aangetroffen stoffelijk overschot.

Mollen-vangers zouden het lichaam aangetroffen hebben waarna zij de politie in kennis hebben gesteld, deze zijn vervolgens ter plaatse gekomen. Het lichaam ligt in een sloot in een weiland. Een politiehelikopter is ter plaatse gekomen om overzichtsfoto’s te maken van het plaats-delict.

Na onderzoek laat de politie weten dat het om een 54-jarige vermiste man uit Delft zou gaan. Sinds 19 november was de man verdwenen. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten