Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond 3 januari werden de hulpdiensten omstreeks 17:00 uur gealarmeerd voor een aanrijding tussen een scooter en een wielrenner op de Klapwijkseweg in Berkel en Rodenrijs. 

Beide bestuurders raakten zwaargewond en zijn in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

De fietser is inmiddels aan zijn verwondingen overleden.

Lees ook: Berkel en Rodenrijs – Twee zwaargewonden na aanrijding tussen scooter en wielrenner

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten