Bergschenhoek – Zondagmiddag 8 januari werd de brandweer gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Meeuwenlaan in Bergschenhoek.

De brandweer heeft ter plaatse onderzoek gedaan in de woning. Het betrof echter geen gaslekkage. De vreemde lucht werd in meerdere woningen geroken. De brandweer heeft in de straat water door het riool gespoeld. In naastgelegen straten werden putdeksels verwijderd om onderzoek te doen. De oorzaak van de vreemde lucht bleek illegaal geloosd Terpentine in het riool in de omgeving van de Meeuwenlaan.

De brandweer heeft het riool doorgespoeld om de stank terug te dringen. De gemeente heeft dit later overgenomen.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten