Berkel en Rodenrijs – Zondagmorgen 1 januari is de brandweer omstreeks 03:40 uur met meerdere wagens uitgerukt voor een woningbrand aan de Pollux in Berkel en Rodenrijs.

Hier troffen zij een fikse brand aan in een woning welke korte tijd ‘uitslaand’ was. Bij aankomst van de brandweerlieden was er niemand meer in het huis, twee jonge mannen hebben de bewoners geholpen de woning veilig te verlaten. Alleen een kat bevond zich nog in de woning.

De brandweer heeft de kat uit de woning gehaald, waarna zij direct zijn begonnen met reanimeren en beademen. Dit mocht helaas niet meer baten, het dier is overleden. De bewoners zijn door het ambulancepersoneel behandeld in de ambulance en hierna vervoerd naar het ziekenhuis. De kat is opgehaald door de dierenambulance.

De politie heeft een groot Plaats Delict (PD) gemaakt om de woning en doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners te helpen met het afhandelen van de schade.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten