Bergschenhoek – De brandweer is omstreeks 17:10 uur gealarmeerd voor een containerbrand aan de Gorterlaan in Bergschenhoek.

Hier stond in korte tijd een papiercontainer in brand. De brandweer rukte uit met het Snel Interventie Voertuig (SIV) en heeft het kleine brandje geblust. Hierna hebben zij weer ingepakt en zijn retour kazerne gegaan.

Bergschenhoek – De brandweer is omstreeks 19:35 uur gealarmeerd voor een containerbrand aan de Groeneweg in Bergschenhoek. 

De brandweer rukte uit met een tankautospuit. Hier troffen zij een container in brand nabij basisschool CBS De Acker. De brandweerlieden hebben de container vol met water gegooid, en zijn daarna weer retour kazerne gegaan.

Bergschenhoek – De ambulancedienst is omstreeks 01:40 uur gealarmeerd voor een incident aan de Beethovenlaan in Bergschenhoek. 

De ambulance is met spoed uitgerukt voor een gevallen fietser aan de Beethovenlaan, de politie kwam ook snel ter plaatse. De jonge fietser is behandeld door het ambulancepersoneel en is uiteindelijk zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De val is mogelijk veroorzaakt doordat de fietser onder invloed was.

 

Bergschenhoek – De brandweer is omstreeks 02:25 uur gealarmeerd voor een brand in een bijgebouw aan de Noorderparklaan in Bergschenhoek.

De brandweer rukte met spoed uit voor een gebouwbrand. Ter plaatse bleek dat er brandbaar materiaal via de brievenbussen in het portiek naar binnen is gegooid. De brandweer heeft de brievenbus geblust. Hierna zijn er metingen verricht en het gebouw geventileerd.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten