Bleiswijk – Zondagnacht 1 januari zijn er meerdere hulpdiensten omstreeks 02:05 uur gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Klappolder in Bleiswijk. 

Bij de alarmcentrale kwam een melding binnen van een voertuig te water aan de Klappolder in Bleiswijk. Meerdere hulpdiensten rukte uit, waaronder brandweerwagens uit regio Rotterdam-Rijnmond en Haaglanden. Ook een ambulance uit regio Haaglanden kwam ter plaatse. Al snel bleek dat er geen personen meer in het voertuig waren.

De bestuurder is nadat hij te water raakte gevlucht. Hierdoor konden veel hulpdiensten weer retour. De politie is ter plaatse gebleven om het voertuig te laten bergen door een bergingsbedrijf. Zij zullen onderzoek doen wie de bestuurder is en wat er zich precies heeft afgespeeld.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten