Bergschenhoek – Maandagmorgen 26 december is de brandweer omstreeks 06:50 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Beukenhorst in Bergschenhoek.

Meerdere brandweerwagens werden gealarmeerd. De brandweer was snel ter plaatse, maar hoefde niet meer te blussen. De buurman heeft de kleine brand op het toilet geblust. De bewoners hebben op tijd hun woning kunnen verlaten. Er is niemand gewond geraakt tijdens de brand.

De brandweer heeft de woning gecontroleerd en geventileerd, hierna kon de brandweer retour. Hoe de brand is ontstaan is onbekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten