Bleiswijk – Vrijdagavond 16 december omstreeks 19:30 uur werd de brandweer voor een stanklucht gealarmeerd naar woonzorgcentrun De Tuinen op de Oranjetuin in Bleiswijk. 

Er werd een vreemde lucht geroken op een afdeling in het woonzorgcentrum. Hierop hebben medewerkers de brandweer gealarmeerd. De brandweer heeft daardoor besloten metingen te verrichten in het gebouw.

De stank was afkomstig van een vuurkorf die buiten het gebouw stond, de rook van de vuurkorf is door het ventilatiesysteem naar binnen getrokken.

Nadat er mogelijk meerdere personen onwel werden, waren er meerdere ambulances gealarmeerd. Er is één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. Een aantal bewoners zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar verder raakte er niemand gewond. De brandweer hoefde niet over te gaan om te ontruimen.

De hulpdiensten konden nadat iedereen was nagekeken weer retour.

 

      

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten