Berkel en Rodenrijs –  Woensdagavond 23 november is de brandweer omstreeks 20:50 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Ds. van Koetsveldstraat in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer kwam snel ter plaatse met de Snel Interventie Voertuig (SIV) en troffen op het fietspad bij de Ds. van Koestveldstraat een scooter aan die in brand stond. De brandweer heeft de scooter geblust met schuim, maar kon niet voorkomen dat de scooter volledig uitbrande.

Het is niet bekend of het gaat om brandstichting.

Foto’s: Damiano Martedi & Niels van Tilburg 

img-20161123-wa0053img-20161123-wa0050img-20161123-wa0049img-20161123-wa0048

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten