Bleiswijk – Een fietser is dinsdagmiddag 22 november gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een vrachtauto op de Hoekeindseweg in Bleiswijk.

Omstreeks 13:40 uur werden de hulpdiensten waaronder de traumahelikopter en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Hoekeindseweg in Bleiswijk.

Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen een fietser en een vrachtwagen. De fietser raakte door de aanrijding gewond. Hij is door het ambulancepersoneel en de arts van het MMT behandeld. Hierna is het slachtoffer met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is terug gevlogen naar de basis Rotterdam The Hague Airport.

img_3264 img_3267 img_3271 img_3272 img_3273 img_3276 img_3278 img_3292 img_3298 img_3304 img_3314

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten