Bergschenhoek – Donderdagavond 27 oktober zijn de hulpdiensten omstreeks 18:10 uur gealarmeerd naar de Bergweg-Zuid in Bergschenhoek.

Ter plaatse bleek een fietsster in een tunneltje onder de N209 hard ten val gekomen nadat zij was uitgegleden door weggespoeld zand dat op het fietspad terecht was gekomen. Zij is hierdoor gewond geraakt, omstanders hebben de hulpdiensten gealarmeerd.

Nadat de ambulance ter plaatse kwam is de fietsster in de ambulance nagekeken door het ambulancepersoneel, hierna is zij meegenomen naar het ziekenhuis. Het is niet bekend, wat haar verwondingen waren.

img_3262 img_1443 img_1450 img_1463 img_1466 img_3277

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten