Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 18 oktober zijn de hulpdiensten omstreeks 16:10 uur gealarmeerd voor een ongeval aan de Industrieweg in Berkel en Rodenrijs.

Ter plaatse bleek dat er een ongeval had plaatsgevonden bij een autobedrijf aan de Industrieweg. Een ambulance en de traumahelikopter zijn met spoed ter plaatse gekomen bij het ongeval. Het ambulance personeel en een arts van de traumahelikopter hebben het slachtoffer nagekeken op verwondingen. Wat er precies heeft plaatsgevonden is onbekend.
Het slachtoffer is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Er zal door de arbeidsinspectie onderzoek gedaan worden naar de toedracht van het ongeval.

img_0878 img_0866 img_0882 img_0762 img_0888 img_0766 img_0770 img_0780 img_0789 img_0962 img_0966 img_0810

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten