Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 1 oktober is op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs een voertuig te water geraakt.

De personenauto kwam vanaf de Archimedesstraat in de richting van de Oudelandselaan en verloor door nog onbekende oorzaak de macht over zijn stuur. Vermoedelijk raakte de bestuurder hiervoor onwel. De personenauto raakte van de weg en reed door de berm, twee rijbanen, over het fietspad en belande uiteindelijk in het water.

De brandweer heeft de bestuurder en tevens enige inzittende uit het voertuig bevrijd. Hierna is hij door het ambulancepersoneel behandeld op straat. Hierbij werden zij geassisteerd door het Mobiel Medisch Team (MMT) die met de traumahelikopter nabij het incident geland zijn.

Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is meegereden in de ambulance. Een bergingsbedrijf zal het voertuig uit de sloot takelen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten