Bleiswijk – Zaterdagmiddag 24 september zijn de hulpdiensten waaronder het mobiel medisch team omstreeks 15:05 uur gealarmeerd naar de motorcrossbaan aan de Groendalseweg in Bleiswijk.

Ter plaatse bleek dat tijdens een wedstrijd een motorcrosser ongelukkig ten val was gekomen. Hierbij is het slachtoffer ernstig gewond geraakt. De opgeroepen traumahelikopter is op de crossbaan geland.

Het slachtoffer is op een vacuümmatras gefixeerd en over de crossbaan getild naar de ambulance waarna het slachtoffer met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis. De trauma-arts is in de ambulance meegereden.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten