Bleiswijk – Vrijdagavond 23 september is de brandweer omstreeks 20:35 uur gealarmeerd voor een wateroverlast aan de Jan van der Heydenstraat in Bleiswijk.

Hier troffen de hulpdiensten inderdaad flink wat water aan buiten een bedrijfspand. De brandweer heeft onderzocht waar het precies vandaan kwam en heeft de eigenaar hierover ingelicht. De eigenaar is met de sleutel ter plaatse gekomen, en zijn het pand ingegaan, en hebben onderzoek gedaan.

Hieruit bleek dat de eigenaar vergeten was de kraan uit te zetten, de eigenaar heeft de kraan dicht gedraaid en lost het probleem zelf op. De hulpdiensten zijn hierna weer retour gegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten